Broder John och Friman, filmer!

 
 
Här är två videor, också filmade med mobilen. De är också rätt bra kvalitet men lite skakiga på grund av öl och dansande publik!

Broder John och Friman på Scharinska



Lite såhär såg det ut när Broder John och Friman gjorde sin första officiella spelning på Scharinska. Alla dom här bilderna är tagna med min mobilkamera, alltså förvånadsvärt bra bilder för att vara ifrån mobilen tycker jag! Trots all rök och alla rosa lampor haha. Det var iallafall en riktigt kul kväll det här!

Blandat från februari

En kisse och fina tulpaner.

En asnajs jobboutfit, jobbar nuförtiden på Trygg Hansa! 

Dansbandsinspirerad kväll på kyrkan med riktigt snygga kavajer!

Söta!

Och jag har mitt egna skrivbord med både läkerol och häftapparat och grejer. Dessutom är jag fyndig för avdelningen jag jobbar på heter Care och det står det även på flaskan jag har bubbelvatten i, haha!

En sminkning från någon utekväll.


Och lite ägg+kaviarmackor på kvällarna!

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4840019/?claim=q6hzhdbxd64">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Mathilda 20 år!












Mathilda bjöd på en fantastiskt god middag, sen stack vi på lokal för att fira att Mathilda fyllde 20 år! Det var en riktigt rolig kväll och första gången för mig på lokal. Tappade bort hälften av gänget mest hela tiden men det gick bra ändå haha!

Glossybox Januari





Såhär såg glossyboxen jag fick i januari. Något ögonklet från illamasqua, en ögonpenna från elite, nagelbandscreme från burt´ bees, torrschampoo och makeupborttagnings servetter. Asbra box!

The Collisions på Verket!













Ja, lite såhär såg det ut när bland annat Eriks band the collisions spelade på verket. Vi drack vin, hängde med vänner och dansade sönder längst framme vid scenen. Så efter en helkväll med glada människor plus en halvnaken knäppis så gick alla hem, förutom jag och My som fortsatte på TC. Smart tyckte vi...

Nyår plus lite annat från januari







Jag tog jättefå bilder på nyår, här är fyra av dom iallafall!



En kväll där My var manlig med Bud och annan öl och jag var tjejig och drack Corona och Briska.



Metal på verket när jag och My hade lite att göra. 

Hittade ett helt gäng gamla brev från brevkompisar som Jessica, Evelina och Ida.

Målade ut Orlics skelett med fil. Knasigt tyckte han!


Awsome vinterpromenad i solen!

Ny Peak Performance




Jag har världens bästa mamma! Hon kom hem med den här till mig!!! Min jacka som jag haft hela vintern läker nämligen stoppning rakt ur tyget, världens sämsta kvalitét verkligen.... Så behövde en ny. Tack gullemamma!

Nya träningsskor


Jag har haft mina gamla, fula, slitna löpskor alldeles för länge. Så det var dags för ett par nya helt enkelt! Har nu dessa färgbomber som faktiskt gör det lite roligare att promenera eller träna. Med tanke på att jag och mamma går till jobbet varje dag (hur duktiga är vi inte?!) så behöver jag verkligen skorna! Ca 1200:- gick dom på!

Mera december!

Firade lilla julafton med My i Vännäs, vi åt sushi och bytt julklappar!Fick en bra glossybox.









Blev ett spontanbesök på Scharinska där Lärkträdet + Lukas spelade, Filip fangirlade med Lucas och sen slutade kvällen på max med deards-mustacher!
Tvättade bilen i biltvätt för första gången.
Fest hos Nils i bågenhusen.
Ost och kexmys!
Var på folkets bas med bland annat Amanda, Agnes, Olivia, Niklas med flera!
Där broder John och Friman djade sjukt bra musik!
 

En snabb genomgång av december







Åkte till Ida och hade fest i hennes lilla lägenhet med bland annat dom på bilderna plus några fler, var riktigt random men ändå jättekul!





Lite bilder på min katt och en bild på Henkes lilla kattunge Ellen!

Lunch på Taj Mahal med Klara, första gången jag åt där och det var helt okej faktiskt!

Luciatåget på Midgård, mindra i år än tidigare så det kändes lite mesigt. Men fint ändå!

Åt sushi med fina Freyja!



Pizza eller kebabrulle som finmidag hahah!




Såhär fina pepparkakskonst gjore vi, igloon är mitt, My, Matilda, Olivia och Karins Verk och tegsgrabbarna gjorde grävskopan. Alltså hur cool blev den inte?
 

Julklappar

Fick en del julklappar i år, mycket som jag önskade mig och många andra bra saker också!








Fick converse, hörlurar, kylplatta till datorn, lite kläder, sängkläder, smink och grejer. Men det bästa var nog vinglasen från Åhléns. Köpte dessutom till några egna så nu har jag 12 st jättefina vinglas till då jag flyttar hemifrån!

Julafton 2012

Julafton firades i stugan tillsammans med mina kusiner Victoria och Henrik plus Henriks flickvän, min faster och farbror och min farmor och farfar. Kolla vilket vinterland vi hade!

Blev inte så mycket bilder, för jag var upptagen med att umgås. Vi åt iallafall julbord, öppnade julklappar, badade badtunna och hade det mysigt!














En liten återblick från november

Eftersom jag på min förra blogg inte har bloggat sedan typ november nångång så tänkte jag göra lite inlägg i efterhand om vad jag har haft för mig. Börjar med Stockholmsresan i slutet av november. Jag, lillasyster, mamma och pappa åkte ner för att shoppa, umgås och för att jag och Sara ville på Stockholm Horse Show.


Åt lunch här, var typ i himlen. Så himla gott! Sara gick dock på subway istället haha.



Köpte lite såna här goda munkar och ett kanderat äpple när vi var trötta efter all shopping.

 
Åt en fantastiskt god middag på en pytteliten restaurang i en källare, det var hur mysigt som helst. Blev först ett helt berg med vitlöksbröd som räckte både till Annika, Kent, Ulrika; Hans, Mamma, Pappa, Sara och mig. Sen bev det en förätt med massa goda skinkor och salamis för mig, och till varmrätt en fantastiskt god pasta!
Mer mitt-i-shpooingen-fika med lillasyster!
Hade några påsar med mig hem till hotellet haha...
Sen blev det dags för Stockholm Horse Show äntligen!










 
Sen var den Stockholmsresan slut!
 
 

Välkommen, till min nya blogg!

Sådär ja. Nu finns jag här på anetteedlund.blogg.se istället för på spotlife! Är själv inte så kunnig då det gäller just kodning av blogg.se så fick jättemycket hjälp av Klara som tur var.

Så följ den här bloggen på bloglovin istället för min gamla, kram på er!

RSS 2.0