Parken ur ett runt perspektiv



Var nere och kollade in våran nya fina park igår, för er som inte vet har det alltså byggts en parkourpark (!) bredvid skateparken i broparken.

Jag kommer ihåg för fem år sedan då jag började med parkour och satt i styrelsen och hade hudnra projekt på gång så var parken-projektet det som ständigt låg på is, var omöjligt och som alla bara suckade åt för det tog sig ingen vart. Och nu, kolla! UPKF alltså, ni är bäst! Shit vad ni har drivit det här åt olika håll och haft möten och fått den där parken att bli verklighet.

Alla borde glida ner och kolla in den. Jag tog lite bilder igår med fisheyelensen iallafall, dessa är helt oredigerade och jag lägger mest upp dom för att det är så roligt och jag är så himla stolt över mina vänner som fått det här till verklighet!
 

Ett sista sminkinlägg!

 
Var på Make Up Store igår och fick mig en sminkning, om man köper en sån så får man nämligen köpa produkter för hela beloppet så sminkningen blev gratis. Jag behövde ändå köpa nya penslar så tänkte att det kunde vara kul att få lite tips på vardagssminkningar och hur man ska highlighta i ansiktet.

Fick med mig ännu en vardagsskugga och tre ögonskuggspenslar och en roughborste.

 
Så nu känner jag att jag har ett ganska stort förråd av Make Up Store produkter, men självklart finns det massor med mer jag vill ha.... Får kanske avvakta ett tag på att köpa mer. Min sminksamling känns ganska komplett nu ändå. Behöver bara en highlighter och en ljusare ögonskugga sen är jag nog nöjd. Men nu ska jag inte göra fler sminkinlägg på ett tag!
 
 

Forrest

 
 
 
Jag hade inte tämkt köpa mer smink på ett tag efteftsom det blivit mycket på sista tiden, men nu har jag bara nya penslar kvar att köpa på ett tag framöver. Alla mina verkar ha försvunnit, jag har förmodligen slarvat bort dom någonstans.
men den här fina Forrest var på rea, endast 75kr! Den var svår att få en bra bild på men slag skulle säga att den är lite brungrön åt det olivfärgade hållet. Mörkare än på bilderna här ovan. Den är himla fin iallafall!
 

Spellbinding, enamor, pernice, million lashes

Mera nytt! Man ska aldrig börja köpa smink för då inser man ju att det finns tusen fler grejer man vill ha!


Stålhästen



Mina föräldrar är bäst! I 20årspresent sa dom att jag skulle få köpa en cykel och jag har tittat runt på oändligt mycket cyklar. Lutade länge åt en Skeppshult men föll som en sten för denna skönhet.
Det är alltså en Stålhästen Delux Dam. Den är så himla retro och fin, med lädersadel, läderhandtag, breda stänkskärmar, en cykelkorg i flätad rotting. Är så himla nöjd med denna fina pålle, var ute på en tur till Böleäng med den och bara njöt! 
Dock hade DHL budet tappat paketet så på stänkskärmen har en svetsning lossnat men DHL budet sa att det inte var någon fara. De hade kontaktat Stålhästen så jag ska ta kontakt med Stålhästen så dom får skicka en ny.
 

Kakaw, Glam, Dry Lake


Skulle köpa en liten födelsedagspresent till min bästa vän som fyller år men köpte mer till mig själv haha. Glam fick jag av min kära lillsyster i födelsedagspresent och de andra två köpta jag igår. Jag äger nästan inga vardagsskuggor så det behövde jag verkligen!
 

Grattis My, 20 år!

 
Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller min bästa vän 20 år! Tänkte fira det med att lägga upp några fina och några ännu finare bilder på oss, hittade en hel del på facebook som jag skamlöst lånade. Oj vad mycket minnen och dumheter!

Gömde en födelsedagspresent på Mys arbetsplats igår så hon fick en överraskning när hon kom till jobbet på morgonen. Sen bjöd jag på födelsedagssushi också!

 

Grattis på födelsedagen Popsita!

Rovågern


 

Igår var min familj, familjen Åström och familjen Boman iväg till Rovågern där Bomans har stuga. Det har öppnat en restaurang där som bara serverar fisk så vi tänkte testa den med alla kusiner. Det var regnigt och jävligt så det var synd. 
Dock blev jag riktigt förvånad när servitören kom fram och det var Freyr. Han ska jobba där över sommaren tydligen, konstigt ställe att träffa någon man känner på.
Maten var iallafall bra och sen åkte vi till Bomans stuga och kikade på allsång och sköt luftpistol!
 

Lördagkväll!

Ville hitta på något kul så fick med mig Agnes och Sofie som ville följa med ut. Köpte med mig sushi och åt på Sofies balkong medan vi drack igång.
Sen stack vi på TC där jag drack en väldigt tjejig fruktdrink och alla bilder blev upp och ner.
 
Och vi byggde öltorn innan en servitris blev arg och tog det ifrån oss.
Och shots! 
Och mys!
Och riskera livet mitt i bilvägen!
Och en riktigt gosig efterfest med mys med Agnes på golvet.
Sen promenerade jag iväg för att träffa Sara och träffade en mycket gosig katt på vägen som jag helst inte ville lämna, han sprang dessutom efter mig nästan hela vägen till Sara.
Som var så här gullig!
Och plocksallad och filmmys dagen efter när jag vaknade hos Sara!
 

Stugan + Bjurholmsmarknad

Körde mot stugan på fredagen efter jobbet, vädret såg ju inte direkt lovande, och en liten stund efter detta började det regna och sedan regnade det nästan hela kvällen. Så det blev spel och pussel inomhus istället för att vara ute.
Busan var rätt nöjd över att få komma in ifrån regnet.
Sen fick jag träffa min fina älskling också. Har inte träffat min katt sen mitten på maj eftersom hon bor i stugan hela somrarna och leker tiger. Det är det bästa hon vet och hon blir rätt skygg när hon fått komma ut, hom är nämligen livrädd att hon ska behöva åka hem därifrån. Men fick klappa på henne i någon timme sen kom hon in och sov med mig i två timmar, lycka helt enkelt!
På lördagen åkte vi in till Bjurholm för marknad, kollade på kycklingar, klappade ponnysarna, trängdes med folk, åt en munk, provade kepsar, det vanliga alltså!
Sen på vägen tillbaka kunde jag och syster inte hålla oss så vi kikade in i en stuga som vart övergiven minst så länge jag levt, och systers kompis var också med. Vi hittade massa skräp mest men också en jordglob, lagfarten på huset(som kostade 490kr år 1919), en porrtidning från 1958
Sen släppte jag av Sara och Petra hemma hos henne och klappade på deras hundar lite.
Och när jag kom hem blev en liten gangster stannad av polisen precis utanför min häck så det kikade jag på en stund. Dock fick han åka utan böter! Lagom underhållning sådär.
 

Hemma i UÅ

Är hemkommen från Norrköping och Bråvalla. Försöker pussla ihop vardagen och är på jobbet igen!
Saker som att veta vad klockan är, att kunna gå på toaletten utan att köa, sova i sin egen säng, ha tillgång till mat i kylen är fantastiskt. Blir dock konstigt när man går på toaletten hemma och råkar bära med sig toapappersrullen därifrån, två gånger dessutom. Ska lägga upp massa fint och grisigt här sen. Tills dess får ni en bild på bilderna vi tog i den gratis fotoautomaten på festivalområdet!


RSS 2.0