The Internship

Eftersom vi har hängt fredag-lördag-söndag tyckte vi att vi behövde hänga ännu mer. Så jag, Filip och Sara bestämde att bio lät bra! Så vi gick och såg The Internship, den var riktigt bra som väntat.
Det var dock lite synd om Filip då jag och Sara fick salong 4 vänster sida medan han fick 4 höger. Han busade dock och gick till vänster med oss så han slapp gå själv stackarn!

Jag ger filmen fem av fem och rekommenderar den verkligen!

Sushi och Skratt!


Två favoriter, sushi såklart. Absolut bästa maten, särskilt på söndagar, och lördagar, och onsdagar, och fredagar och alla dagar i veckan egentligen.

Sen har jag börjat kolla en jättegammal serie som heter Whose line is it anyway? Det är inmpovisation och fantastiskt roligt! Har sett typ 50 avsnitt och kollar så fort jag får chansen fortfarande. Riktigt kul, prova kolla på youtube så får ni se på kul!

Den Svenska Björkstammen!


Idag fick vi ihop hela Bråvallagänget, förutom Niklas tyvärr, för att måla banderoller till vårat camp. Vi hade funderat en hel del på campnamn och gått igenom namn som Filippinerna, Fylleppinerna, Bakiskollektivet osv men där och då på plats tyckte vi att Umeå skulle representeras på våra banderoller så vi var fyndiga och använde björklöv och sprayade och hade oss. Och kolla resultatet! 

SÅ HIMLA SNYGGT. Längtar tills vi ska få sätta upp dessa snyggingar!
 

Stugbakishäng + bakiskollektivet

Godmorgon, pigga och glada var vi... inte! Men vi myste i den stora sängen och låtsades iallafall!
Och vädret mådde ungefär lika dåligt som vi.
Efter lite förföriskt vattenmelonätande blev det TP spelande, vilket jag förövrigt vann!
Utklassning alltså, sweet sweet vinst med min orangea tårta!
Och pausande i städandet för posing.
Mycket sopor = Bra fest har vi hört!
Sedan blev det hem och duscha, fast jag tog ett rätt långt bad istället och bara njöt. Sedan rullade jag iväg till Amanda och Filip där Agnes också var för att äta tacopaj och chips och sånt där gottes!
Vi la ut bilder på instagram och kände oss mest lame i världen då det bara var vi fyra som gillade varandras bilder!
Sedan Warm Bodies som jag tyckte var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara! + chips, godis, cola och två sorters dip.
När Amanda och Filip blev trött och Agnes hade dragit hem var jag inte riktigt redo att sova så rullade vidare till Lärkträdet där Lucas och Shajan spelade fotbollspel, Simon gjorde en sallad i en tiolitershink och vi nördade quizkampen innan jag for hem vid tre på natten.
 

Midsommar 2013!

Jag och Mathilda började dagen med att vara sena att möta upp de andra. Vi fick vända och hämta hennes sallad som hon råkade glömma men oj vad värt det var när vi satte oss och käkade då vi kom fram. 
Medan resten spelade kort inomhus.
Sen blev det lite kubbspelande och sånt där man måste göra på Midsommar för att det är bäst!
Och nästa grej blev att bygga en midsommarstång. Amanda gick ut i skogen och hittade två pinnar som fick kli kors, sedan klippte jag och Filip en del björkris och sen plockade vi massor med fina blommor som vi använde både till stången och fina midsommarkransar.
Mathilda hade gjort sin hemma med hjälp av köpta blommor och hjälp av hennes mamma, men det var en fantastiskt fin krans faktiskt! Var dock väldigt nöjd med min egna egenknutna krans av björk och fina blommor.
Holmsundsgänget kom dit och det var lite uppdelat först, mest på grund av att alla ville sitta och glassa i solen och inte springa runt så mycket.
Men sen kom grillandet igång!
Två av mina absolut bästa vänner. Vi kände oss himla fina när vi gick ner mot vattnet för att ta några bilder som förevigade My i klänning, det ser man nämligen inte ofta!
Sen var olyckan framme. Jag hade gått utan kryckor i två-tre dagar och hade inget bandage på foten under midsommar, men klev ner hårt från bron och foten svullnade upp. Så efter lite tårar, att jag lindat om den, lagt på lite ispåse och legat med foten uppe i ca en halvtimme var det bara upp och kriga igen. Kryckan fick hänga med åter igen så jag fick stappla runt en del.
Men sen blev det middag! Vi hade lite knytkalas där alla hade med sig något sen delade vi. Holmsundsgänget fick dock inte vara med på detta eftersom de inte hade med sig knytis som vi hade. Och Weste och Jakob hade lite egen date är under middagen.
Och sen blev det förfriskande drycker såklart.
Och mera kubbspelade, flunkyball och kramandes!


Här har jag ett gigantiskt glapp med att ta bilder. Det brukar bli så när festligheterna blir roliga, då har man inte tid att ha mobilen framför ansiktet hela tiden. 
Men häremellan hann man med att bada badtunna, spara vatten och duscha tillsammans, kyssas med snygga främlingar, prata deeptalk, skratta, sitta på bryggan, andas in midsommarnattsluften, kramas, tappa en vinflaska, plocka glassplitter, kyssas lite till och få myggbett såklart.



Senare blev det iallafall brygghäng, grillning och mysande i flera omgångar som sagt. 
Och man kunde inte se Amanda under hennes gigantiska hår när hom släppa ut uppsättningen.
Sen var vi vakna till sex på morgonen och snackade massa skit och skickade hem en dryg en. Men sen skrattade vi och blev bländade av blixten från mobilkameran och irriterade oss å myggor som surrade omkring när man skulle sova.
 

Presenter!


Fick oväntat mycket presenter, blev så fantastiskt glad över alltihopa! 

Fick ett gäng vinglas, champagneglas och margaritaglas. Två flaskor rotari. En salladskål, en ungsform, en kastrull, en picknickkorg med en filt, bakiscola och chips. Ett spel, choklad, saft, läsk, lite pengar, nagellack. Och tre böcker av John Green som jag inte kan vänta tills jag får tid att börja läsa! Ska även få en ny cykel av mina föräldrar.

Tack så jättemycket alla fina vänner och släktingar som gett mig så fina presenter, bästa 20årsfödelsedagen jag hade kunnat tänka mig!

Anette 20år, del 2!

 
 
 
 

Sen i måndags fyllde jag 20 år, den 17 juni, Islands nationaldag och allt sånt där. Fick ett fint grattis av min bästa vän på morgonen, sedan fick jag en fin present av mina kollegor. Fick 250 kr i småpengar haha! Fick dock inte betala med dom på systemet. Filip följde med mig på min första systemetrunda som moraliskt stöd, och jag fick självklart ett grattis i kassan!
Jonas och Victor kom förbi i tisdags för att hämta musiklådan vi hade på festen i lördags och jag bjöd på lite fika.
Fick sedan jättemånga paket på onsdagen då vi firade mig och min kusin Jimmy som fyller år 20 juni. Jag fyllde 20år den 17 juni och han fyllde 17 år den 20 juni, hihi. Fick bara en suddig bild på honom dock, fikat var viktigare än foton!

Anette 20år, del 1!

 
 
 
 
 
 

I lördags hade jag alltså 20årsfest lite i förväg. Min kära mamma hade hyrt byagården åt mig så vi inte skulle riva huset. Det var väldigt kul att folk ville komma och säga grattis, dricka lite bål och spela flunkyball som Sanni lärde oss. Det var dock väldigt synd att rätt många drog på krogen istället för att vara kvar men.
Fick ett gäng fina presenter också men det lägger jag upp i nästa inlägg!
 

TC i lördags

Vi tänkte åka på båten men det var stört lång kö, inte oväntat då Broder John & Friman hade releasefest. Vi stack iallafall till TC istället och hade en riktigt kul kväll där. Träffade en del gamla vänner och hoppade runt med min trogna krycka hela kvällen!


Förfest och trasiga stolar!

I lördags blev det förfest på Emelies gård. Hoppade mig fram med en krycka och krigade som den Viking man är! Bäst var det när en stol totalt brakade ihop och det blev väldigt mycket skratt haha!


Jumpsuit från MANGO

 
När vi var nere i Stockholm hann vi med litegranna shopping och det här var det bästa köpet jag gjorde. En jumpsuit från MANGO för ca 300kr. Har redan använt den flera gånger och älskar den verkligen!

En fot-update

Svullnaden har gått ner nästan helt nu. Dock är jag blå/lila/gul/grön så det ser läskigt ut. Gör fortfarande rätt och och är irriterande nanting!


Räkbåt


 
Åkte räkbåt med familjen, kusinerna+Andrew och mormor&morfar. Det var fett fränt att åka längst Umeåälven och spana på hur feta sommarstugor som helst och solnedgång och det var riktigt bra helt enkelt!

Bröllop @Tjädern


Bröllop @Tjädern

 
Tog nästan inga bilder själv, men det var iallafall bröllop i Tjädern mellan Johanna och Jonas. Jag och My hade skrivit en extremt fin bröllopsrap och vi hade fina matchande brudtärneklänningar och det spårade såklart ur som det brukar göra med oss. De två sista bilderna har jag snott av Olivia!

Lilla Midsommarafton!

 
Min kusin Johanna har flyttat till Australien för 1,5 år sedan och var nu hemma och hälsade på. Hon hade med sig sin pojkvän Andrew som fick testa på sill och såna där svenska prylar som femkamp och lekar vi brukar ha på midsommarafton. My var också med och sen fick vi stressa hem för det var bröllop på gång!

Afterwork + häng hos Johan

 
Precis som rubriken säger så var vi på afterwork med jobbet på Rex. När jag och My kände oss klara där promenerade vill till Johan som fyllt 20 och kramade honom grattis och hängde med grabbarna där.

Mer random

 
Hade fikabjörnen på jobbet och styrde awesome tisdagsfrukost, åt på Bishop med familjen, var på sjukt randomspelning på Hamrins (Lucas kallade den "50 hipsters på en kulle"), köpte nya skor, var med kisse hos veterinären men hon var frisk, lekte i hoppdödsmaskin på torsdagskvällsavslutningen. Hängde sedan på Hamrins med några av dom bästa mäniskorna jag vet eftersom Ronja som just kommit hem skulle åka bort igen.

Kulturnatta


Tog nästan inga bilder. Men kollade på kvartetten, hann höra Enfajalan av Brother North och sen blev det häng i Tjädern!

Kojan!

 
Hängde med ut till Kojan för ett tag sedan. Var min första sväng ut dit och jag är fortfarande så himla mindblown.
Adam och Ludvig bodde i Djäkneböle som kids och har byggt på den här kojan sen dom var små. Sen har det såklart bara utvecklats mer och mer med hängbro, linbana, plattformer, utkikstorn, och allt annat man kan komma på att bygga. Så vi byggde lite golv, grillade, hängde, åkte linbana, byggde ny plattfom att åka linbana ifrån och massa andra prylar.
Ville aldrig åka ifrån det här underbara stället!

Saker man hinner med emellanåt

 
Awesomefrukost, kisse, hästi, muskompis, kyrkhäng, mjukglass, SötSara, kakbakande. Lite såntdär man sysslar med emellanåt!

Uppdaterar för att komma igen!

 
Jag har varit dålig på att blogga även fast jag gillar att blogga. Men min dator var på lagning, och såna tråkiga ursäkter. Nu har jag både datorn, ipaden och mobilen att blogga ifrån så har liksom ingen ursäkt. Så kastar upp grejer jag har haft i mobilen så vi blir up to date. Hur låter det?

Stockholmsresa till Kärsö

 
Åkte till Stockholm med Tegs Kyrkan för att hänga ute på Kärsö, lyssna på KRIS och en kvinna som jobbar med prostituerade i Stockholm, shoppa, gå på Gröna Lund och allmänt bara ha det bra! Så här är ett helt gäng bilder från resan.

Födelsedagsparty och sånt för Tina!

 
Tina fyllde år och folk kom hem från Åre och folk skulle åka bort och massa andra prylar så det var fest hos Tina! Har massa röriga bilder från det här, men iallafall några någolunda bra bilder!

Valborg 2013

 
Såhär såg valborg ut i år. Grillning och middag hos Frida, fest i Lärkträdet och efterfest på Carlshem!

Oliva 19 år och FörfesTTspelet

 
Bilder från då vi firade Olivias födelsedag med den bästa födelsedagspresenten någonsin! Vi hade gjort ett förfestspel som var riktigt roligt!

Blond igen!



Sådärja! Färgat håret från brun/rött till sandfärgat. Ska dock köra en sväng till om tre veckor för att få det riktigt blondt!

Stukad fot

Ja. Alltså, det här vat ju jättejobbigt. Men jag har stukat min högerfot ganska brutalt. 

Blev en olycka vid festivalområdet då jag blev tacklad och föll. Inte mitt fel och en dum olycka men ja. Sen efter lite hjälp till cykeln cyklade jag till Grubbe och efterfestade i Lärkträdet. Hade ont och sådär men alkoholen bedövade ganska precis lagomt. 
Lindade foten med en bit filt och vävtape och det var inte så hjälpsamt. Vid 9 imorse började foten värka mer och mer. När folk vaknade i huset vid elva-tolv så gick Mamma Martina igång och undersökte och ringde sjukvårdsupplysningen och sin ortopedmamma och alla möjliga.
Slutade med att jag ringde 112 eftersom ingen kunde köra och dom kom och hämtade mig med ambulans! Var på Ålidhems Vårdcentral, sen upp på röntgen och sen fick jag åka hem.

Nu är kryckorna mina vänner för de närmaste veckorna och jag och Amanda är kryckvänner med stukade fötter och vi känner ungefär likadant om det.... 

Yran 2013

 
Det här är ju det sjukaste. Vi hade varmaste dagen i Europa i fredags, jag och My slutade jobbet lite tidigare och åkte ner till ängarna och hängde.
 
Tog inte så många bilder på ängarna men fick med lite rökmaskin! 
 
  
 
 
Hängde i Tjädern en stund och myste på balkongen, kollade på Peter som klättrade runt i klänning på fönsterbrädet och såg alldeles för mycket eftersom underkläder var något han hade struntat i. Sen drack vi vin och såna där saker.
 
Förfest hos Jimmy på Liljansberget, nära och bra till festivalområdet. 
 
Panda da panda. 
 
 
Hoffmaestro!
 
 När man inte kommer in på efterfesten eftersom Jimmy hamnade långt bakom oss.


Och på lördagen blev det trädgårdsmästande i Lärkträdet. Vi styrde upp vinbärsbuskarna, sen fixade MArtina och Lucas ett riktigt fint grönsaksland där dom planterade ätbara prylar.
 
 
 
 Ludvig somnade på spikmattan i två timmar och den sötaste kisseongen Kennard sov mycket på Simons stol. Alltså kolla på honom, så himla sötast ever. Förfestade lite där sen rullade jag till Haga och mötte upp My, Mathilda och resten hos Julia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nause, laser, rökmaskiner och glitterkonfetti.

Avslutade kvällen med att sticka till Lärkträdet där efterfesten pågick till 7 på morgonen, sov i Lärkträdet och hörde folk vara kvar ända till 8. Sov knappt något alls och varför jag inte gjorde det lägger jag upp i nästa inlägg!

RSS 2.0