Lite vårbilder från mars!

Allmänt söt!


Fair ground II

Andra årets fair ground hiphopföreställning var jag och My på igår, träffade även Evelina och Krille som var hemma och hälsade på från Norge! Sen även Jonas, John, Victor och Björn!

Som sagt, bra hiphop och kul att se!


Lenitha 30 år

Mys syster, nästan min syster alltså, har fyllt 30 och vi var ute i en lokal med fantastisk utsikt och åt fantastiskt god mat och sånt!


Glad Påsk!


Ledsen och ensam

Har lämnat in min älskade Mac på service, därav rubriken. Förmodligen något fel på mjukvaran, hoppas att det går enkelt att lösa iallafall! Så nu vet ni varför det är lite tomt här emellanåt.


Fotboll @ Lokal.

Igår gick jag, My och Mathilda på Lokal. för att se landskampen mellan Sverige och Irland. Linn och Katrina anslöt lite senare också. Blev ju lite deppigt efter 0-0 så Mathilda och My tröstsöp till stängning. Även Johan, Hampus, Niclas och Niclas var där så jag hängde med dom medan tjejerna dansade, men sista timmen spenderades på dansgolvet även fast man som norrlänning aldrig dansar nykter.... Fast roligt hade vi!


Snapbacks

Köpte dom här två godingarna för någon vecka eller så. Den med leo köpte jag på ebay för under 100-lappen och den vinröda/gråa på Tisa.com för ca 150:- Längtar till vår/sommar då keps kommer bli perfekt!


Trött kisse


Sushi hos Towe

Blev inbjuden av Evve att göra sushi med henne, Freyja och Towe. Hur mumsigt som helst sådär på en torsdag!


Hejdå Michelle!

Michelle åker till the big US i 13 månader så vi hade hejdå-middag på allstar. Var riktigt kul men tråkigt att vi fick två bord och fick sitta uppdelade.. Hoppas att du får det underbart i USA Michelle!


Aprikos

Ny stickad från Vero Moda, kostade endast 200 pengar. Mucho bra!


Mar. 17, 2013

Som ni ser här så har jag ca 700 gig fyllt på datorn så min dator har typ klappat ihop helt. Håller på att föra över allt till en hårddisk men det går lååååångsamt! Men snart borde jag ha tömt datorn så den inte fortsätter ge mig problem.


Vinrött hår!

Var och färgade håret igår på Headline, bästa Michaela färgade och det blev helt klockrent! Är så fantastiskt nöjd med hur håret blev!

Längst ner ser ni en Före - Efter bild, behövdes verkligen en färgning!

https://cdn3.cdnme.se/3440571/7-3/pic_51405636ddf2b3693d2a1698.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3440571/7-3/pic_5140563ee087c3228854409f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3440571/7-3/pic_514056e9ddf2b3696fc55140.jpg" class="image">


Nya användbara grejer!

Tyckte så himla synd om min fina Mac som hade fula fingeravtryck längst kanterna på skärmen. Blev tvungen att köpa ett cleaning-kit. Köpte även ett par nya earpods, en frän nagellacksremover och en riktigt fin metallisk ögonskugga!


Chains
Köpte även ett kedjehalsband från Nelly när jag beställde skorna. Är himla nöjd över det men var lite knepigt att få en bild på!

Dom vackraste skorna jag äger
Det här är dom vackraste skorna jag äger. Jag kommer väl inte kunna gå i dom och aldrig använda dom men jag har ångrat mig så himla länge att jag inte köpte de liknande skorna från Zara så när dessa kom in på Nelly var jag bara tvungen att slå till. Visste att jag skulle ångra mig till döds annars!
Perfektion i ett par skor helt enkelt, 379:- gick dom på!

Boden en söndagmorgonSåhär pigga och glada var vi i söndags innan vi skulle börja köra hem från Boden. Har fler bilder men jag vågar verkligen inte lägga ut dom för jag skulle bli så hatad haha. Vi var söta iallafall!

En sista titt på februari

Frida och Tonje hade inflyttningsfest och alla blev riktigt förvånade när Sanni kom och hälsade på!
Det blev vår en liten stund, trodde vi innan det blev snöoväder igen.... Men jag och Klara han sitta ute på balkongen och njuta av droppar från taken och sol!

Kladdkakehäng på kyrkan med alla mysisar!

Hälsar på Kajsa i Boden!

I fredags satte jag och My oss i bilen direkt efter jobbet med Olivia i baksätet och stack upp mot Boden. Efter lite bilproblem och sånt kom vi fram till Boden där Kajsa och Mathilda väntade på oss, sen plockade vi fram vin, ost och kex!
Det blev kanske inte den mysiga och lugna kväll vi tänkt oss dock... Efter lite spyai soffan, två som somnat i soffan, en som sov hela natten på toagolvet så vaknade vi idag och handlade mer alkohol och sallad till lunch och tacos till middag!

https://cdn3.cdnme.se/3440571/7-3/pic_51320f87e087c36d5ceb6b24.jpg" class="image">


RSS 2.0