Crazy heads!Har glömt att visa upp dessa otroligt fina tavlor som min vän Oscar har målat åt mig. Han målar fantastiska grejer och om ni är sugna på att köpa något av honom kan ni alltid kolla in hans instagram @iphonekillen

Marknad på Pilgatan


Var med Agnes, Erik och Sanni på Pilgatans kulturmarknad. Köpte ett fantastiskt fint print av Jessica Eriksson. Sen cyklade jag och Sanni till Random Bastardsoutleten där jag hämtade upp min Bastards! vinyl jag vann för ett tag sedan och köpte även en Trainspottershoodie. 

 

Glowsticks, öl, bad och eld vid Bäcksjön

 

Hoppa från kyrkbron

 

Gingerbeer

 
Gjorde en sjukt god gingerbeer förra veckan, tänkte dela med mig av receptet här.

100g färsk ingefära
3 citroner
1,5 dl rörsocker
1 dl vatten
1 liter loka naturell
 
Skala ingefäran och riv den.
Krama saften ur en citron i ingefäran.
Häll i råsocker och använd en sked eller liknande för att krossa sockret i ingefära/citronblandningen.
Pressa i de andra två citronerna och ta gärna med fruktköttet.
Tillsätt vatten och låt sen blandningen stå i ca 30 min.

Sila sen ner blandningen i en flaska eller burk. Sen när den ska drickas är det bara att hälla på loka. Ha gärna i is och citronskivor också. Jättegott!

TwitterJag har börjat vara ganska aktiv på twitter, det är ett sjukt bra sätt att hålla sig uppdaterad om events som händer och för att skriva/lägga upp bilder. Jag heter @anetteedlund där iallafall om ni vill kika in!

Grillning i los lärkos 
Grillade med Lucas och resten av pojkarna i Lärkan för några helger sedan, sen gick vi på randomfest där grabbarna spelade lite musik i köket och sådär. Det var härligt!
 

Senaste veckan

Katten har tagit in två pippifåglar, en död som hon fint lämnade i min jacka... Den andra flaxandes för sitt liv i panik medan hon skoj-jagade den runt i mitt rum halv fyra på natten. Lyckades dock rädda den lilla oskadda med ordentligt chockade krabaten så den fick flyga hem.
Min favoritförfattare har fyllt år så jag tweetade ett grattis med den här bilden, alla böcker jag har av John Green. Saknar bara en diktsamlings-collab med även andra författare.
Var ute på några promenader, både i skogen och runt böleäng och inne i stan. 
 

Smygstart på Lokal.

 

Kräftskivan genom Sannis kamera

 

Kräftskiva 2013

 
Vi styrde upp en fet kräftskiva förra fredagen, det blev underbart bra med sjukt goda tillbehör och goda kräftor. Som vanligt när man har roligt så blir det ju inte så många bilder. Men fick några iallafall, bland annat favoriten på Rasmus som testar massagestolen på framsidan av kroppen!
 

Hejdåfest för Amanda

För några helger sedan hade Amanda hejdå-fest. Hon ska flytta (läs: har redan flyttat) ner till huvudstaden för att plugga foto. Så jag gjorde mig i ordning.
Kom dit och såg den här fina lappen som roade mig.
Sen har jag inte så många bilder från kvällen, men vi dansade, skrev i gästfestboken, kramades, spelade flunkyball, och mycket mer.
Dagen efter var jag och My bakis och hängde i broparken och åt sushi, sedan for vi till Amanda för att hämta något som My glömt tror jag. Så vi kramades lite och tackade för kvällens roliga festligheter en extra gång.
Sen snodde jag de här två bilderna från Amandas blogg också, Jag och My tänkte att du kanske blir ensam där borta så vi köpte en vän du kan hänga med om du har tråkigt/är ledsen/vill fira eller så! 

Hoppas att du får det absolut bäst i Sthlm, och vi ses när du kommer och hälsar på och jag kanske kommer ner och hälsar på dig också! Lycka till Amanda.
 

RSS 2.0